Брандиране

Примерни продукти за брандиране

Печатната реклама е изпитаният и утвърден във времето метод за затвърждаване и укрепване на марката на вашата компания. Причината е елементарна – печатните материали остават пред клиентите ви за по-дълъг период от време, отколкото други рекламни методи, като телевизия или радио.

С какво можем ние да ви помогнем? За да бъде рекламата успешна на първо място трябва да стандартизирате общата си кореспонденция с клиентите и дори служителите си. Вашето лого, слоган и друга основна информация за контакт трябва да бъдат внимателно установени и разработени. Когато първоначално създавате своята марка или дори ребрандирате, има няколко типични елемента, които трябва да разработите за печатна рекламавизитки, бланки, пликове, папки за презентации и други. Можете допълнително да популяризирате марката си чрез печатна реклама с плакати, банери и флаери. Това са едни отлични начини за разпространение на новините сред широката публика с които можем да ви помогнем.

Ето и един кратък списък с други рекламни медии, които можем да предложим в помощ на бизнеса ви – етикети, стикери, закачалки за врати, календари, каталози, бележници, химикалки и други.